LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Open dag ONS Gezondheidserf

Dinsdag 17 Mei 2016 | reacties 0
open-dag-ons-gezondheidserf-2

ONS Gezondheidserf (ONS staat voor Oosterhout Nijmegen Slijk-Ewijk) in Oosterhout bestaat 12,5 jaar en dat is reden voor een feestje. De zorgprofessionals op het erf organiseren daarom voor alle wijkbewoners op zaterdag 28 mei een open dag.

 

Wethouder Bert Frings van gemeente Nijmegen, Baron Chris van Boetzelaer en een wethouder van gemeente Overbetuwe komen zaterdag 28 mei om 13.00 uur naar de van Boetzelaerstraat 12, voor de officiële start van de open dag. Er wordt onder andere een bijzonder kunstwerk onthuld.

 

Van harte welkom
Daarna kunnen jong en oud van 13.30 tot 16.15 uur deelnemen aan allerlei activiteiten. Van kennismaken met de nieuwe app voor het huisartsencentrum tot een doktersadvies voor de knuffel van uw kind. Liever een rondje wandelen? Voor kinderen en volwassenen is er een leuke en actieve wandeling door het bos uitgezet.

 

Alle wijkbewoners zijn van harte welkom! Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van Ons Gezondheidserf

 

Over ONS

ONS Gezondheidserf ligt op het landgoed Oosterhout van de Familie Van Boetzelaer. De verschillende zorgaanbieders (huisarts, fysiotherapie, cesartherapie en logopedie) zijn gelokaliseerd in de oude boerderijen en stallen van het landgoed. Deze zijn geheel gerenoveerd en modern ingericht. Vanwege het landelijke karakter en de boerderijen hebben alle zorgaanbieders samen de naam ONS Gezondheidserf gekozen.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media