LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Op expeditie door de Waalsprong

Dinsdag 19 April 2016 | reacties 0
125122245349352800195083538420427263316628n

Wil je je omgeving eens anders bekijken? Hans Jungerius neemt je mee op een ontdekkingstocht door de Waalsprong, die niet leidt over de geijkte wandelpaden. Via een onverwachte route kom je tot verrassende inkijkjes en inspirerende verhalen over de wondere wereld in en rondom Lent.

 

Ontdekkingsreiziger Hans Jungerius organiseeert, in opdracht van BouwLab, een verrassende verkenningstocht van ca. 2,5 uur/ 7 km door het nieuwe landschap van de Waalsprong.

 

Mix van oud en nieuwexpeditie waalsprong

Waar ooit veldslagen tijdens de Tachtigjarige Oorlog en Tweede Wereldoorlog werden uitgevochten is nu een dynamische mix ontstaan van nieuwbouwwijken, oude boerderijen en dorpskernen, boomgaarden en glastuinbouw, snelwegen en spoorlijnen, water, bruggen en nieuwe natuur.

 

De tocht leidt van BouwLab Nijmegen langs historische fenomenen, zoals de restanten van Nederlands’ laatste waterlinie, gebouwd om de Russen tegen te houden, verdedigingswerken, klompenpaden en andere ingrediënten die de Waalsprong tot een verrassend gebied maken waarin verleden en heden samenkomen.

Tickets

Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus wees er snel bij. Tickets kosten  €10,- en zijn hier verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie over de ontdekkingsreiziger op www.hansjungerius.nl.

 

Deze expeditie is helaas niet toegankelijk voor kinderen en gehandicapten.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media