LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Oosterhoutse ondernemer aan de slag in Ketelhuis Lent

Vrijdag 4 November 2016 | reacties 4
schets-ketelhuis

‘t Ketelhuis bij Thermion staat al enige tijd dichtgetimmerd in de wijk. Niet echt een bijzonder mooi gezicht.  Binnenkort komt daar verandering in, want ‘t Ketelhuis Lent krijgt een mooie bestemming. Misschien heeft u al wat gehoord of informatie voorbij zien komen, dat ‘t Ketelhuis gaat opereren als horecaonderneming en ontmoetingsplek. De Waalsprong wilde meer weten en hield een interview met deze Oosterhoutse ondernemer, die zich in Lent waagt aan deze uitdaging. Oguz (Oos) Yakkan, ondernemer in ’t Ketelhuis Lent aan het woord.
 

Oguz Yakkan, Ketelhuis Wie is deze ondernemer?
Ik ben Oos en woon in Oosterhout. Ik ben vader van een prachtige dochter (8 jaar) en zoon (12 jaar). Ik heb sinds mijn studententijd altijd al een passie gehad voor horeca. Ik heb bij verschillende horecabedrijven gewerkt. Mijn eerste serieuze werk binnen horeca heb ik met volle gedrevenheid vervuld bij Pruyn Brood en Banketbakkerij en Molenhoek Lunchroom, waarbij ik aandeelhouder en salesdirecteur was.
Ik kwam spontaan via een familievriend, Cicek (horecaman in hart en nieren), terecht bij ‘t Ketelhuis in Lent. Toen ik het pand zag was ik direct verkocht. Ik zag geweldige mogelijkheden voor Lent en omgeving.  Antoine Leenders, is drie jaar al actief als ondernemer in Lent (Plaza Lent). Door zijn positieve verhalen, werd ik alleen maar nog meer enthousiast.

Wat kunnen we verwachten van ’t Ketelhuis?
Ik wil jullie graag meenemen in het concept van ’t Ketelhuis Lent. Ik zie ‘t Ketelhuis als een sfeervol, hip restaurant met ontbijt-, lunch- en avondmenu in een markant, industrieel pand. Het menu bestaat uit stijlvolle, eigentijdse urbangerechten waarbij we de trend van een combi van ambachtelijke, gezonde, eerlijke voeding volgen. De keuken bestaat uit diverse internationale fusiongerechten, grillgerechten, mixgerechten en bites, maar ook authentieke gerechten. We bieden arrangementen aan zoals high tea, high wine, combinatieaanbiedingen.  Met een opvallende wijnvitrine en een open keuken met gezellig bar waaraan gegeten kan worden, creëren we een huiselijk gevoel.

‘t Ketelhuis wordt een ontmoetingsplek en verbindingsplek voor bewoners en zakelijke sector in de wijk en regio. Het zal het herkenbare middelpunt zijn in de Waalsprong. Met het bijzondere, warme en prettige sfeer creëren we een welkom gevoel.

ketelhuis Ons concept is namelijk niet een zomaar horecaonderneming. Wij organiseren  workshops zoals wijnproeverij, bierproeverij en culinaire workshops (tevens technieken).  Wat u ook van ons kunt verwachten zijn culturele programma’s zoals stand up comedy, exposities, lezingen, optredens. We hebben daarin een standaard aanbod, maar we willen ook vraaggericht werken. ’t Ketelhuis is gevestigd in een wijk. Voor ons is het dan logisch, dat we verbindingen maken met de wijk en hen betrekken bij de vormgeving van ons programma. We zijn benieuwd waar de wijk behoefte aan heeft. Daarom richten we ook een ‘Ons Ketelhuis Team’ op, bestaande uit bewoners/professionals uit de buurt en regio, die met ons meesparren en organiseren. Onze activiteiten richten zich zowel op kinderen, jongeren als volwassenen.

We hebben ook speciale aandacht voor de zakelijke sector. We willen binnen de wijk en regio Arnhem & Nijmegen ontmoetingen creëren voor netwerken, workshops, overleggen, bijeenkomsten ter stimulering van de lokale economie. We geloven in het nieuwe werken en bieden daarom ook flexwerkplekken aan.

Wanneer is de opening?
Mits alle procedures zijn doorlopen en de omgevingsvergunning voor de verbouwing wordt verleend, hopen wij om de deuren in mei 2017 te openen. Met een enthousiast, gedreven team zijn we al volop bezig met de voorbereidingen: Ward Boeijen (architect Boeijenenjong), Henny van Benthem (sociaal ondernemer en Mediamail), Driestroom/Houtwerkplaats Domino, Ton Geurts (Bridge Media), Nuray Karabacak (verbinder en projectmanagement).

Hoe gaan jullie de buurt informeren?
Op 26 november 2016 organiseren we bij Thermion een informatiedag voor de ‘buren’ van ’t Ketelhuis, zodat ze goed op de hoogte zijn van onze plannen. Hiervoor ontvangen zij nog een uitnodiging in de brievenbus. Ward Boeijen, die de architectuur van ’t Ketelhuis verzorgt, heeft een grote passie voor herbestemming. Tijdens de informatiedag licht hij een tipje van de sluier op en presenteert het ontwerp van ’t Ketelhuis.  

 

***

Volg 't Ketelhuis ook op facebook!

« Terug naar het overzicht

Reacties

Dunay (vrijdag 04 november 2016)

Gefeliciteert met je niewe zaak ık hoop dat alles naarje zin gaat en hoop voor jou dat alles goed gaat ? Sucses ..sunay

Angelique Shahheidari (vrijdag 04 november 2016)

Een heel goed idee, hier in de buurt zeker behoefte aan wat meer leuke gezellige plekken om met vrienden af te speken. Alvast gefeliciteerd en heel veel succes gewenst!!! Groet Larry en Angelique Shahheidari

Tanju (zaterdag 05 november 2016)

Super Oğuz, ik ben benieuwd hoe het gaat worden. Succes, de Taskans.

Marleen (maandag 07 november 2016)

Wat een leuk initiatief, zo'n plek kunnen we goed gebruiken in Lent! Veel succes!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media