LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Ontwikkelingsstrategie Waalsprong definitief

Dinsdag 18 Juni 2013 | reacties 2
kaart-ontwikkelingsstrategie

Nijmegen heeft een nieuwe strategie voor de ontwikkeling van de Waalsprong. De bouwproductie gaat in kleinere eenheden plaatsvinden en meer inspelen op de vraag van woonconsumenten. De ontwikkelingsstrategie Waalsprong is onlangs vastgesteld door de raad. Nu ook de ontvlechting van de GEM Waalsprong een feit is komt er ruimte voor nieuwe marktpartijen om woningen te bouwen. Ook zelfbouw door particulieren wordt verder gestimuleerd. De centrumfuncties van de Waalsprong worden geconcentreerd in de buurt van het nieuwe station Nijmegen-Lent en aan de kade van de toekomstige nevengeul voor de Waal. Aan de kade is vooral ruimte voor horeca. In het Wooninformatiecentrum Waalsprong kunt u de de ontwikkelingsstrategie in zien. Of download de stukken via  deze link.

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

J Baas (dinsdag 16 april 2019)

De link werk niet, ik kan de ontwikkelingsstrategie nergens in zijn geheel op het internet vinden ondanks een lange zoektocht. Vr. groeten, J Baas

Redactie Waalsprong (woensdag 17 april 2019)

Beste meneer/mevrouw Baas, de link was gekoppeld aan de verouderde website van nijmegen.nl. Ik heb de link aangepast en deze zou nu moeten werken.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media