LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Noord West Thuis Best

Maandag 3 September 2012 | reacties 0
uitnodiging-nwtb1-voorkant

Op 15 en 16 september wordt Noord West Thuis Best gepresenteerd. Theater, film, foto’s en verhalen door en voor bewoners van Nijmegen-Noord zijn te zien tijdens Festival de Oversteek.

 

Thuisvoelen in Nijmegen-Noord

Professionele theater- en filmmakers hebben samen met bewoners onderzocht wat het betekent om je thuis te voelen in Nijmegen-Noord. Het resultaat is een divers en eigentijds beeld van een gebied dat volop in verandering is, waar oude en nieuwe bewoners met elkaar worden geconfronteerd en plannen lang niet altijd werkelijkheid worden.

 

Lonesome cowbow

Het resultaat is vormgegeven in een theatervoorstelling ‘Bill’s Neverland’, waarin een lonesome cowboy zijn grote droom achterna gaat en op de schuttingen van de buren stuit. De voorstelling is te zien op zaterdag en zondag om 13.00, 15.00 en 17.00 uur. Een echte familievoorstelling die afgewisseld wordt met mooi liedjes en filmbeelden.

 

Foto's in de kassen

In de kassen zijn doorlopend prachtige foto’s te bewonderen en verborgen verhalen te horen van en over bewoners van Nijmegen-Noord. In de speciale bioscoop bus is de film te zien, waar meer dan 50 kinderen uit de Waalsprong aan hebben meegewerkt. Kortom een bijzonder project dat je gezien moet hebben! U bent welkom op deze mooie plek waar vergane glorie en nieuwbouw elkaar treffen.

 

Informatie

Het geheel speelt zich af in de kassen Grifdijk Zuid 109, Lent.  Informatie: www.kunstindewijk.nu en www.festivaldeoversteek.nl. Een passe-partout voor het festival kost € 5,-

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media