LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nog steeds werkzaamheden in natuurgebied De Waaijer

Dinsdag 8 Mei 2018 | reacties 0
foto-oosterhoutse-plas

Sinds dit voorjaar is het oostelijk deel van natuurgebied De Waaijer, met daarin de Lentse en Zandse Plas, open voor bezoekers. Er worden de komende periode nog fietsenstallingen geplaatst aan de noordzijde van het strand. In het westelijk deel van De Waaijer, waar de Oosterhoutse Plas aangelegd wordt, zijn nog werkzaamheden. Dit deel is daarom afgesloten voor publiek.


In de Oosterhoutse Plas wint de aannemer op dit moment nog zand en werkt hij aan de oevers. Door de werkzaamheden kan er drijfzand ontstaan of zand verschuiven. Daarnaast liggen in het gebied kabels en leidingen, waaronder hoogspanningskabels en staalkabels. Daarom is het gebied afgesloten voor publiek en staan er waarschuwingsborden.


De verwachting is dat de Oosterhoutse Plas eind 2020 klaar is. De plas ligt tussen de wijk Grote Boel, en de toekomstige wijken Broodkorf en Woenderskamp. Rondom de plas kunnen bezoekers wandelen, fietsen, spelen en vissen. Er komen paden en bruggen direct langs de oevers. Aan de oostzijde komt een groot gebied met groen en riet.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media