LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nijmegen Bruggenloop

Meewiebelen op de Snelbinder?

Zondag 28 Augustus 2011 | reacties 0
bl10102

Op woensdag 14 september vindt alweer voor het zesde jaar de Bruggenloop Nijmegen plaats. Net als voorgaande jaren start de Bruggenloop om 19.15 uur op de Waalkade. Ook de finish vindt plaats op dit karakteristieke stukje Nijmegen. Uiteraard worden de twee Nijmeegse bruggen getrotseerd, waardoor de lopers het gehele parcours een fantastisch uitzicht hebben. Het parcours is 6,8 km lang.

 

Wiebelende brug
Wellicht heeft u het de afgelopen jaren zelf ervaren of heeft u het van een van de deelnemers gehoord: als u over de snelbinder rent, voelt het alsof de brug wiebelt. Uiteraard is door specialisten berekend dat dit geen enkele kwaad kan, maar het gevoel is zeker vreemd. Ervaar dit gevoel zelf en neem deel aan de Nijmeegse Bruggenloop! Schrijf u snel in via de website, want er kunnen slechts 2.000 deelnemers meedoen! www.nijmegenbruggenloop.nl

 

Indian Rose
De Bruggenloop Nijmegen steunt dit jaar het goede doel, Indian Rose. Stichting IndianRose wil direct bijdragen aan de verbetering van de leefomstandigheden van kansarme mensen in de wereld.
 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media