LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nieuwe woningen opgeleverd in Woenderskamp

Donderdag 24 September 2020 | reacties 2
img5835

Wie regelmatig langs Woenderskamp komt ziet dat de bouw als een speer gaat! De woningen van het project De Stadstuin zijn een in het begin van het jaar opgeleverd, de huurwoningen van Soetegaerde worden vanaf deze week opgeleverd en Kindcentrum De Boomgaard is dit schooljaar gestart met een kleine groep leerlingen. Maar ook is Talis begonnen met de bouw van het appartementencomplex.

 

Kennis maken met Woenderskamp? Bekijk hieronder dan een foto-update vanuit Team Waalsprong. Ziet u Woenderskamp wel zitten? Er zijn en komen nog woningen beschikbaar. We zetten ze voor u op een rij. 

 

Historische Tuin (koopwoningen)
Binnen het project Historische Tuin is nog slechts één woning beschikbaar. Alle andere woningen zijn onder optie, of verkocht. De nog beschikbare hoekwoning is 4-laags en ligt aan de aan de rand van de wijk, een absolute blikvanger! Een riante kavel met genoeg ruimte voor het hele gezin. Kijk op de projectwebsite voor de planning. 

 

Soetegaerde (huur- en koopwoningen)
Het project Soetegaerde bestaat uit huur én koopwoningen. Alle huurwoningen zijn inmiddels verhuurd én worden vanaf deze week opgeleverd. De koopwoningen uit de eerste en tweede fase zijn ook allemaal verkocht, maar er komt eind dit jaar nog een derde fase aan! Wilt u hiervan op de hoogte blijven? Meld u dan aan als geïnteresseerde op de projectwebsite, of schrijf u in voor de nieuwsbrief Waalsprong Actueel.  

 

Appartementen Talis (sociale huur)
De bouw van de 124 appartementen van Talis is eerder dit jaar gestart. Het complex bestaat uit twee gebouwen en een binnentuin, met appartementen voor een- en tweepersoonshuishoudens. Het duurt nog even voor de appartementen worden opgeleverd, namelijk eind 2021. U kunt u wel al inschrijven als geïnteresseerde. Ook biedt Talis een plek aan het bijzondere project Mindset Wonen. Mindset Wonen is een wooninitiatief voor én door mensen met een fysieke beperking, die gebruik maken van 24-uurszorg en het persoonsgebonden budget (pgb). Past dit bijzondere project bij jou? Informeer dan bij initiatiefneemster Nathalie Verstegen naar de mogelijkheden.

 

Eengezinswoningen Talis (sociale huur)
Talis realiseert 31 eengezinswoningen in Woenderskamp. 29 woningen hebben twee slaapkamers en zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld startende gezinnen. De overige twee woningen zijn geschikt voor (grote) gezinnen en rolstoelgebruikers. De bouw start naar verwachting nog in oktober dit jaar! Interesse of meer weten over deze woningen? Meld u aan via de website van Talis

 

Woenderskamp is gelegen in Lent, er worden in totaal zo’n 600 woningen gerealiseerd. Het is een kindvriendelijke wijk die straks profiteert van voorzieningen van de naastgelegen wijk Hof van Holland, waar het Hart van de Waalsprong het centrum vormt.

 

wk1wk2wk5wk6wk7wk8

« Terug naar het overzicht

Reacties

Ph hendriks (donderdag 24 september 2020)

Mezelf al opgegeven voor n sociale eengezinswoning met 2slk in Woenderskamp.met levensloopurgentie.zou graag met spoed daar voor in aanmerking komen laat n 3etage woning achter in t centrum neemt U aub contact op met mij .Mevr Timmermans v Portaal zei in okt komen ze in entree.of heb iugk t verkeerd begrepen. PHHENDRIKSPHHENDRIKS0633089138

Redactie Waalsprong (maandag 28 september 2020)

Beste meneer, mevrouw Hendriks, de woningen worden inderdaad aangeboden op Entree. Wanneer ze in verhuur komen durf ik niet te zeggen, daarvoor kunt u het beste contact opnemen met Talis (verhuurder van de woningen). U kunt bij hen ook terecht met uw vragen over de urgentieverklaring.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media