LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nieuwe brandweerkazerne in Noord

Woensdag 30 November 2011 | reacties 0

Het hoogste punt in de bouw van de nieuwe brandweerkazerne in Nijmegen-Noord is bereikt. Burgemeester Thom de Graaf markeerde dit moment afgelopen maandag door een speciale gedenkplaat op te hangen in het gebouw. Bijzonder detail daarbij was dat zijn vader in 1977 de eerste steen inmetselde in de toenmalige nieuwe kazernepost Centrum.

 

De burgemeester noemde het zelf “een leuk toeval dat ik na 34 jaar en 18 dagen na mijn vader, ook een bijzonder moment voor de brandweer Nijmegen kan markeren met het inmetselen van deze steen. Voor mijn vader was dat één maand voor zijn afscheid, voor mij 2 maanden voor mijn afscheid".

 

Met de bouw van deze kazerne is de hulpverleningszorg voor het stadsdeel Noord op peil. De nieuwe kazerne biedt ruimte aan zowel vrijwilligers als aan beroepskrachten van de brandweer. Ook komt er een ambulance- en politiepost. Vanuit deze locatie kunnen de hulpdiensten Nijmegen-Noord beter bedienen en dat is van groot belang voor dit snel groeiend stadsdeel.

 

Bron: gemeente Nijmegen, 30 november 2011


 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media