LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nieuw in ontwikkeling: twee bijzondere wijken

Zaterdag 29 Maart 2014 | reacties 0
groene-linten-grote-boel

De bouw in de wijken Het Nijland (Oosterhout) en de Lentseveld (Lent) vordert gestaag; er wordt volop gebouwd en er worden bijna maandelijks nieuwe woningen opgeleverd. Om ruimte te bieden aan de vraag naar woningen kan de Waalsprong trots twee nieuwe woonwijken presenteren: Grote Boel en het eiland van Laauwik. In beide delen wordt de start bouw nog dit jaar verwacht.

 

Grote Boel

De wijk Oosterhout gaat uitbreiden. Vanaf eind 2014 wordt er gebouwd in de nieuwe woonbuurt ‘de Grote Boel’. Direct aan de historische Griftdijk, de oude weg tussen Lent en Elst. Het is een aanvulling op de Oosterhoutse woonbuurten die in de afgelopen jaren al zijn gerealiseerd in het kader van de Waalsprong. De uitbreiding van Oosterhout krijgt de sfeer van een tuindorp, grenzend aan de toekomstige Oosterhoutse Plas en met ruim groen en water rondom.

 

In de opbouw van de wijk wordt voortgeborduurd op het patroon van de bestaande woonbuurten De Elten en De Boomgaard. De gebogen lijn van de Terracottastraat in De Elten wordt doorgetrokken in de Grote Boel: per fiets en te voet is het een makkelijke weg naar bijvoorbeeld voorzieningenhart De Klif en andere voorzieningen de wijken van Oosterhout. De fiets heeft sowieso een streepje voor in de wijk; er worden veel fietsstraten ingericht; daar zijn de auto's slechts te gast! Daarmee is het ook een zeer kindvriendelijke wijk. Denk mee over de ontwikkeling van de wijk! Ontwikkelaars praten graag met u over uw woonwensen.

 

Meer informatie

 

Eiland van Laauwik
Midden tussen de nieuwe wijken Visveld en Laauwik wordt een bijzondere woonlocatie ontwikkeld: het eiland van Laauwik. Omgeven door een brede watergang en direct grenzend aan de Lentse Plas. Een ruim park maakt het plaatje compleet. Met recht een bijzondere locatie te noemen.

Wonen aan het park, wonen aan het water? Het kan beide op het eiland van Laauwik. Het plan is omgeven door een singel en biedt aan de buitenzijde unieke locaties voor wonen met tuinen tot in het water. Met natuurlijk een lekker terras waar je optimaal van het water kunt genieten. Het ruime park biedt de andere kant van optimaal woongenot: wonen met zicht op een groene, natuurlijke omgeving, waar het lekker spelen en vertoeven is. Belangstelling? Zeer binnenkort gaat het eerste project in verkoop!

 

Meer informatie

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media