LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Mobiele verkoopplekken in Rivierpark

Maandag 4 April 2016 | reacties 0
img4950

Om het gebruik van het nieuwe rivierpark te stimuleren, wil de gemeente er vanaf Koningsdag tot eind 2016 een aantal mobiele verkoopplekken toestaan. Drie op de kade Lentse Warande en één op het eiland Veur-Lent. Tot 15 april kunnen belangstellenden een vergunningaanvraag indienen voor een standplaats.


Om ervoor te zorgen dat de standplaatsen voor mobiele verkoopplekken ook echt toegevoegde waarde hebben voor dit bijzondere gebied in de stad, stelt de gemeente wel een aantal speciale eisen. De op de locatie aanwezige ruimtelijke kenmerken en functies (bestaand of gepland) geven richting aan een aantal selectiecriteria. Zo moeten de plaatsen op de Lentse Warande zich richten op urban loungen en recreëren en die op Veur-Lent bijdragen aan de beleving van de rivier.

 

Meer informatie over de locaties, procedure en praktische zaken is te vinden op www.nijmegen.nl/standplaatsen.

 

Tijdelijke initiatieven

De standplaatsen passen in een reeks van tijdelijke initiatieven die zal bijdragen aan de levendigheid en leefbaarheid van gebieden in de Waalsprong, wachtend op een definitieve invulling. Naast de standplaatsen staat het komende half jaar ook het BouwLab bij de Lentse Warande. Daarnaast zijn een kunstproject en een ideeëncompetitie voor tijdelijke initiatieven rond het rivierpark en Hof van Holland in voorbereiding.

 

Kansen benutten

Op 31 maart 2016  heeft de formele oplevering en overdracht van het project ‘Ruimte voor de Waal’ plaatsgevonden. Aannemerscombinatie i-Lent heeft het projectgebied overgedragen aan de gemeente Nijmegen, Rijkswaterstaat en waterschap Rivierenland.

De Gemeente wil samen met de partners de bijzondere kwaliteit van het rivierpark koesteren en de kansen benutten voor een levendig en passend gebruik van het gebied door inwoners en bezoekers.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media