LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Mijn Wijkplan biedt ruimte voor wensen en ideeën

Zaterdag 10 Maart 2018 | reacties 2
logo-mijnwijkplan

U weet het beste wat er mist of beter kan in uw wijk. Op de website van Mijn Wijkplan  kunt u uw wensen en ideeën achterlaten. Met het nieuwe Wijkbudget kunnen uw ideeën worden uitgevoerd.

 

Dus ga samen met medebewoners en de wijkregisseur van de gemeente aan de slag, om uw wijk te verbeteren zodat u zich er nog meer thuis voelt. Verder leest u op deze website over de werkzaamheden die de gemeente uitvoert. Samen maken wij de wijk!

 

Aan de slag!

Bekijk het filmpje en ga naar nijmegen.mijnwijkplan.nl om direct uw wens of idee in te dienen.

« Terug naar het overzicht

Reacties

Janssen (maandag 12 maart 2018)

Wellicht een goed idee om iets te doen aan alle hondenstront in het park op het Eiland in Lent tegenover de Gilbert Becaudstraat? Het project daar is verkocht als "Parkwonen Lent". Op dit moment zou ik het eerder betitelen als "Hondenstrontveld wonen Lent". Te smerig voor woorden.

Redactie Waalsprong (maandag 12 maart 2018)

@Janssen: daar is de site van MIjnWijkPlan speciaal voor ingericht, zodat dit soort signalen en ergernissen terecht komen bij de wijkregisseur. Maak een account aan, en dien je suggestie in!

Plaats een reactie






« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media