LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor het webinar van LOYD

Woensdag 3 Februari 2021 | reacties 2
2

LOYD, een mooi project met royale appartementen aan de Waal. Het project krijgt een plek in de dijkzone bij Hof van Holland. Een omvangrijk project met veel details die nog ingevuld moeten worden. Daarom organiseert KlokGroep een online webinar waarin het projectteam u meer vertelt over het project. 

 

De interieurarchitect is momenteel druk bezig met het maken van de plattegronden voor de penthouses. Klik hier voor meer informatie en een preview van de penthouse-plattegrond.

 

De webinar: meld je aan
Het LOYD-webinar vindt plaats op donderdag 11 februari en start om 18.30 uur. Tijdens deze digitale informatieavond vertellen de projectontwikkelaar, makelaar en architect u meer over het project. U kunt zich aanmelden voor het webinar via deze korte aanmeld-enquête. Na aanmelding ontvangt u vóór 11 februari per e-mail een link om het webinar bij te wonen. Kunt u er niet live bij zijn 11 februari? Dan kunt u het webinar via de link terugkijken. 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Warringa (donderdag 11 februari 2021)

Gaarne link webinair loijd toegestuurd. Mvd

Redactie Waalsprong (donderdag 11 februari 2021)

Beste Warringa, u kunt u via de projectwebsite aanmelden voor het webinar. U ontvangt de link voor het webinar per mail: Aanmelden kan via: https://www.loyd-nijmegen.nl/aanmelden-loyd-webinar/.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media