LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Liander breidt elektriciteitsnet in Nijmegen-Noord uit

Maandag 1 Augustus 2022 | reacties 0
ringleiding-20kv-kaartje

Nijmegen-Noord ontwikkelt zich in hoog tempo. De vraag naar energie en het opwekken van energie neemt daardoor toe. Om de toekomstige bouwplannen in de regio te kunnen voorzien van stroom, breidt Liander het elektriciteitsnet verder uit. Tussen augustus 2022 en februari 2023 legt aannemer Van Gelder daarom een nieuwe middenspanningsverbinding aan in Nijmegen-Noord en Oosterhout.

 

Werkzaamheden

Tussen augustus 2022 en februari 2023 vinden er daarom werkzaamheden plaats op verschillende plaatsen in Nijmegen-Noord. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van kabels via een boring of een open ontgraving. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, heeft de aannemer voldoende en veilige werkruimte nodig. Het kan daardoor zijn dat wegen geheel of gedeeltelijk worden afgesloten voor gemotoriseerd vervoer. Omwonenden worden hierover op tijd geïnformeerd door Liander.

 

Op het kaartje hierboven ziet u waar de middenspanningsverbinding precies komt te liggen.

 

Liander informeert bewoners over de werkzaamheden

In juli 2022 hebben de direct aanwonenden een algemene informatiebrief ontvangen over de werkzaamheden. Zij ontvangen een tweede brief wanneer de aannemer start met werkzaamheden in hun directe omgeving. In deze brief staat meer informatie over de planning, de bereikbaarheid, eventuele verkeersmaatregelen en de mogelijke hinder die tijdens de werkzaamheden kan ontstaan.

 

Liander informeert ook de nood- en hulpdiensten, de afvaldiensten en het openbaar vervoer.

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media