LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Lezing over starterslening op Woonbeurs Waalsprong

Dinsdag 30 September 2014 | reacties 0
startsleningkopie

Tijdens de Woonbeurs Waalsprong op 11 oktober aanstaande is voor geïnteresseerden mogelijkheid om een informatiesessie bij te wonen over de Startersleningen. 

 

De gemeente Nijmegen maken het de starters op de woningmarkt makkelijker om een koopwoning te bemachtigen. Al sinds 2012 worden startersleningen verstrekt aan mensen die hun eerste koopwoning willen kopen. Je hoeft daarvoor (nog) geen inwoner van Nijmeen voor te zijn; de regeling geldt voor iedereen die in Nijmegen wil komen wonen en zijn eerste woning koopt. De lening komt er in het kort op neer, dat als een starter niet genoeg hypotheek bij de bank kan lenen, de gemeente (in cofinanciering met ontwikkelaars) het benodigde extra bedrag verstrekt tegen een zeer gunstige lening. Rente en aflossen komen pas na drie jaar aan de orde, en ook dan wordt nog gekeken naar de individuele financiële omstandigheden. 

 

Informatiesessie op woonbeurs

Klinkt het ingewikkeld? Laat je dan uitgebreid informeren over de regeling tijdens de Woonbeurs Waalsprong op 11 oktober. De SVn, de organisatie die de regeling namens de gemeente Nijmegen uitvoert, geeft dan een lezing over de starterslening. U kunt hiervoor om 11.45 uur en om 13.15 uur terecht. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen, tijdens en na de informatiesessie. Lees  hier alvast meer informatie over de starterslening. 

 

Starterswoningen in de Waalsprong 

Of je voldoet aan de voorwaarden van de starterlening is onder andere afhankelijk van het (gezamenlijk) inkomen. Voor de aan te kopen woning geldt, dat de koopprijs van de woning maximaal € 225.000 v.o.n. bedragen. Er is divers woningaanbod in de Waalsprong, dat voldoet aan de voorwaarden! Laat je daarom uitgebreid informeren over de mogelijkheden tijdens de Woonbeurs Waalsprong op 11 oktober

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media