LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Lent beste woonwijk van Nederland!

Donderdag 4 April 2019 | reacties 0
acacialaan-2018

Volgens The Meridian is Lent de beste woonwijk van Nederland.Nederland telt 7,7 miljoen woningen. Vrijstaand, tussen het groen of juist driehoog achter. In het stadshart of ver buiten het dorp. We wonen op allerlei manieren, op de meest uiteenlopende plekken. En natuurlijk: iedereen heeft andere wensen. Maar wat is nu feitelijk de beste plek om te wonen? The Meridian analyseerde en combineerdevijf factoren die voor iedereen belangrijk kunnen zijn en laten de data de beste woonwijk aanwijzen. En wat is hun conclusie? De beste woonwijk is Lent. Lent scoort maximale punten voor woningwaarde en woonkwaliteit en een ruime voldoende voor bereikbaarheid, voorzieningen en groen. 

 

Klik hier voor het artikel. 


The Meridian verkent de mogelijkheden van location intelligence. Ze schrijven over de combinatie van locatiedata en innovatieve technologie en hoe die helpt onze wereld slimmer, veiliger én duurzamer te maken. Maar ook over de manier waarop location intelligence uitkomst biedt bij maatschappelijke issues, zoals de energietransitie, mobiliteit en ruimtelijke planning.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media