LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Landwinkel De Woerdt organiseert zomerfair

Dinsdag 27 Augustus 2019 | reacties 0
sprinkussen

Iedere laatste zaterdag van augustus organiseert Landwinkel de Woerdt een zomerfair. Dit jaar is dat op zaterdag 31 augustus: een gezellig, actief en culinair dagje genieten voor het hele gezin. Deze dag staat in het teken van (h)eerlijke streekproducten, genieten en spelen. De zomerfair is een leuke dag voor het hele gezin en voor jong tot oud.

 

Hoe heerlijk is het om door de boomgaard te struinen en zélf je appel van de boom te plukken. Een stapel in de tas, en één alvast om te proeven. De zomerfair is dan ook het startsein voor de appeloogst. Ga eens in een appelkist met een treintje tussen de bomen door! Naast een kijkje in de boomgaard is er nog meer te doen. Laat je verwonderen door de roofvogelshow, of het bijenleven in een kast. Er zijn spelletjes, oude ambachten, Hoeksche chips, wandel het klompenpad of klim in de brandweerwagen (als de brandweer niet uit hoeft te rukken). Geniet van live muziek terwijl je heerlijke streekproducten proeft, of neem een stukje warm gebak uit de houtgestookte oven.

 

Volop activiteiten

Kijk voor het volledige programma op de website van Landwinkel de Woerdt. Er zijn activiteiten van 9 tot 17 uur. De Landwinkel in Ressen is een begrip: vanuit de ruime omgeving komen mensen hier voor fruit en groente, en bezoeken konijn Peer en de gezellig knorrende Wilma. De gastvrijheid van de familie Van Olst en hun medewerkers voelt als een warm bad. In een heerlijke fietsrit vanuit Lent of Oosterhout bent u er zó!

 

Appelplukdagen

Wie niet in de gelegenheid is om zaterdag te komen, is alle zaterdagen in september welkom om zelf appels te plukken en appelsap te persen in de boomgaard.

de woerdt

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media