LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Landschapskunst tijdens Festival De Oversteek

Maandag 29 Augustus 2016 | reacties 0
logo-festival-de-oversteek-geel

Op zondagmiddag 4 september is editie west van Festival De Oversteek. Op acht unieke locaties aan de westzijde van de Waalbrug in Nijmegen-Noord zijn maar liefst zeventien voorstellingen te zien. Ook is er een expositie van kunstwerken in Hof van Holland.

 

Landschapskunst

In de boomgaard van Hof van Holland krijgen bezoekers een voorproefje van de route met landschapskunst die in het voorjaar in en om Hof van Holland komt. In de boomgaard van Hof van Holland is een expositie te zien met schetsen van de toekomstige kunstwerken.

 

Locatie: boomgaard bij de witte boerderij aan de Oosterhoutsedijk 88 in Lent.
Tijd: doorlopend tussen 13.00 en 17.00 uur.

 

boomgaard Hof van HollandHet publiek bepaalt mee welke kunstwerken straks ook echt in het gebied komen te staan. Stemmen kan vanaf 4 september via www.langsdewaalnijmegen.nl.

 

 

Festival De Oversteek
Festival De Oversteek is muziek, theater, dans, literatuur en beeldende kunst op groene en cultuurhistorische locaties aan de oevers van de Waal in Nijmegen-Noord.

 

Zondagmiddag 4 september is het festival op acht locaties ten westen van de Waalbrug. Dan treden diverse artiesten op, o.a. Mauro Pawlowski, Stephanie Struijk (Stevie Ann) en Lilian Hak. Kijk  hier voor het volledige programma. Op 11 september doet Festival De Oversteek veertien locaties oostelijk van de Waalbrug aan.

 

Voor meer informatie en het kopen van tickets kijkt u op www.festivaldeoversteek.nl.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media