LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Laatste weekend werkzaamheden hoogspanningskabels

Dinsdag 23 November 2010 | reacties 0

Vanwege werkzaamheden aan de hoogspanningskabels wordt de Prins Mauritssingel, ter hoogte van de verkeerslichten bij de bouwweg, in de nacht van zondag 28 op maandag 29 november tussen 2.00 en 4.30 uur volledig afgesloten. Deze tijdelijke afsluiting is noodzakelijk omdat de hoogspanningskabels over de Prins Mauritssingel worden verwijderd.
Ombouw A325 2009-2010

Het verkeer, stad in- én uitwaarts, wordt omgeleid via de Griftdijk. Deze afsluiting moet in dit weekend plaatsvinden, omdat er vanwege werkzaamheden aan het spoor op het traject Arnhem-Nijmegen geen treinen rijden. Zo wordt de afsluiting goed gecombineerd met de buitendienststelling van het treinverkeer. Het is nog onduidelijk wanneer de hoogspanningsmast in de middenberm van de Prins Mauritssingel wordt verwijderd.

Ondergronds hoogspanningstracé
In de Waalsprong werd in oktober het laatste deel van het ondergrondse hoogspanningstracé in gebruik genomen. Daarom worden de hoogspanningsmasten in de Waalsprong verwijderd. Door de werkzaamheden aan de hoogspanningskabels kan het verkeer de komende maand op verschillende plekken in de Waalsprong en op de Prins Mauritssingel te maken krijgen met vertraging of omleidingen. Eind november zijn deze werkzaamheden afgerond.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media