LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Kunstroute HofvanHolLandArt opent na de zomer

Maandag 29 Mei 2017 | reacties 0
992hof-van-holland-kunstroutesmall

Het is even stil geweest rondom de kunstroute HofvanHolLandArt. Achter de schermen wordt echter hard gewerkt aan het realiseren van de 10 kunstwerken die samen een kunstroute gaan vormen door het gebied Hof van Holland. Na de zomer wordt de kunstroute officieel geopend.

 

Landart kunstrouteAfgelopen oktober werden 10 winnende kunstenaars met hun kunstwerken gekozen door een vakjury en een publieksjury. Vanaf dat moment zijn de kunstenaars aan de slag gegaan met het voorbereiden voor realisatie van het kunstwerk. De voortgang per kunstwerk verschilt op dit moment: het ene ontwerp is al bijna klaar, maar anderen wachten nog op het verlenen van de benodigde vergunning. De verwachting is dat dit binnen nu en enkele weken geregeld is, zodat alle kunstenaars aan de slag kunnen met realisatie. De kunstwerken zullen op locatie begeleid worden door een informatiezuil, dat een kunstwerk op zich zal zijn.

 

Feestelijke opening

We wachten met de feestelijke opening van de kunstroute totdat er meerdere kunstwerken kunnen schitteren op de plek van bestemming. Uiteraard houden we je op de hoogte via langsdewaalnijmegen.nl en waalsprong.nl. Ben je nieuwsgiering naar de vorderingen van de kunstenaars? Kunstenaar Oscar Lourens maakt voor bij ieder kunstwerk een informatiezuil en geeft alvast een kijkje in de keuken.

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media