LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Koopovereenkomst 33 woningen Laauwik

Donderdag 2 December 2010 | reacties 0

 

 

Woningbouwstichting De Gemeenschap en gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM hebben een koopovereenkomst gesloten voor 33 woningen in nieuwbouwwijk Laauwik in Lent. Willem Berkhout, directeur van De Gemeenschap, en Alex Voordes, directeur AM Noord-Oost hebben de overeenkomst getekend.

AM bouwt 33 woningen voor De Gemeenschap De nieuwe woonwijk Laauwik ligt ten noorden van Lent en maakt deel uit van de Waalsprong, het uitbreidingsgebied ten noorden van Nijmegen. Laauwik heeft alle ingrediënten voor een aantrekkelijke woon- en leefomgeving: de stad op een steenworp afstand, het dorp Lent om de hoek en de wijk Visveld als goede buur. Eigentijdse voorzieningen, levendigheid en natuur zijn binnen handbereik. Aan de noordzijde van Laauwik wordt in de nabije toekomst  een groot natuur- en recreatiegebied aangelegd.
 
De 33 woningen van De Gemeenschap markeren de entree tot de wijk. Ze liggen aan de Prins Mauritssingel en het toekomstige landschapspark, een recreatie- en natuurgebied tussen Lent en Oosterhout dat ruimte biedt aan drie grote waterplassen, speelweiden en diverse voorzieningen. De woningen zijn rijk gedetailleerd, hebben een verspringende daklijn en door het gebruik van veel verschillende soorten baksteen een herkenbare uitstraling. Inbo architecten heeft de woningen ontworpen. De bouw is in handen van BAM Woningbouw.
 
AM bouwt 33 woningen voor De Gemeenschap

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media