LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Koningsdag in de Waalsprong

Maandag 25 April 2016 | reacties 0
koningsdag

Op Koningsnacht en Koningsdag kleurt de Waalsprong oranje. Zowel in Lent als in Oosterhout worden gezellige activtiteiten georganiseerd voor jong en oud. Kom jij het ook meevieren?

 

In Lent wordt het oranjefeest op zowel 26 als 27 april groots gevierd. De locatie voor beide dagen is het sportterrein van voetbalvereniging DVOL in Lent. Op Koningsnacht, dinsdagavond, trapt Request af met een spetterende live show in de feesttent. Op koningsdag zijn er diverse activiteiten zoals een kinderfietstocht en een vrijmarkt.  Ook zijn er springkussens, een stormbaan en een draaimolen. Genoeg te doen dus! Kijk voor het volledige programma op www.oranjelent.nl.

 

In de wijk Oosterhout is op Koningsdag vanaf 10.00 uur weer van alles te beleven op het sportpark Nieuw Balveren, aan de Stationstraat 24a te Nijmegen. Voor slechts € 2,- zijn er activiteiten voor kinderen, onbeperkt limonade en wat lekkers. Kinderen tot 2 jaar mogen gratis mee. Om 15.00 uur is het feest afgelopen, maar bij slecht weer kan het zijn dat er al voor die tijd wordt afgebroken.

Net zoals elk jaar zijn er een aantal attracties (o.a.klimvuurtoren, luchtkussens, stormbaan, speelaanhanger). Daarnaast is er ook dit jaar een (kinder)vrijmarkt! Kom koopjes scoren en lekker ravotten! 

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media