LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Kom jij naar het mini-festival van Fabrikaat?

Maandag 24 Augustus 2020 | reacties 0
mini-festival

Na een geslaagde crowdfunding campagne, is Fabrikaat nu druk bezig met de herinrichting van de nieuwe locatie, maar ook met het waarmaken van alle tegenprestaties. Als eerste op de agenda staan de twee mini festivals op 29 augustus en 5 september. 

 

De twee mini-festivals worden georganiseerd in samenwerking met Festival De Oversteek (dat plaatsvindt op 6 september). Uiteraard wordt alles corona-proof ingericht. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar!

Op deze avonden proef je alvast de sfeer zoals je die op de nieuwe locatie van Fabrikaat kunt verwachten. In een intieme, groene setting achter de dijk aan de Spiegelwaal geniet je van live voorstellingen (muziek, dans en performance) en een diner dat (deels) bereid én geserveerd wordt in het keramiek van Fabrikaat. Atelier de Beleving verzorgd een heerlijke vega- of lamstajine 

 

Wil jij erbij zijn? 

Ga naar de website van Fabrikaat voor meer informatie over het mini-festival. Ook lees je hoe je kaarten kunt reserveren voor de editie op zaterdag 29 augustus of zaterdag 5 september.  

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media