LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Kavelmarkt in Wooninformatiecentrum Waalsprong

Woensdag 3 April 2013 | reacties 0
ibbn-coverbeeld

Hebt u wel eens overwogen om zelf een woning te bouwen? In de Waalsprong zijn kavels beschikbaar op diverse locaties. Nu met nieuwe prijsstelling en nieuwe financieringsmogelijkheden. Zowel in Oosterhout als in Lent zijn kavels beschikbaar om zelf de woning van uw dromen op te realiseren.

 

Oosterhout

In Het Nijland is de Betuwse bouwstijl uitgangspunt; er zijn kavels beschikbaar van 345 tot 570 m2 en de koopsommen liggen tussen € 128.000 en € 208.500 vrij op naam. Bovendien is aan de Griftdijk-Noord een ruime kavel beschikbaar van 650 m2.

 

Lent

Aan de oude dorpslinten van het dorp Lent – de Visveldsestraat en Lentseveld - heeft u een kavel vanaf circa 300 m2, oplopend tot 530 m2. De prijzen variëren van € 125.500 tot circa € 200.000 vrij op naam. De dorpslinten sluiten aan op de dorpskern van Lent, en kennen een landelijke sfeer. In Vossenpels kunt u nagenoeg regelvrij bouwen: u bepaalt er zelf de locatie en grootte van de kavel en kunt binnen het project ‘Plantjevlag’ zowel zelf als samen bouwen.

 

Infomarkt over IkbouwbetaalbaarNijmegen

Mocht het in het verleden ingewikkeld zijn geweest, om een financiering rond te krijgen, dan is IbbN misschien wel iets voor u. Met een inkomen tussen € 30.000 en € 47.000 bruto per jaar is het nu mogelijk om zelf een woning te bouwen met woonlasten die vergelijkbaar zijn met huurprijzen. Er is een IbbN-Bouwboek samengesteld met rijwoningen en vrijstaande datcha’s, waaruit u een ontwerp kunt kiezen, dat op de 30 gereserveerde IbbN-kavels past. Kijk voor meer informatie of de ontwerpen alvast op www.waalsprong.nl/ibbn en kom aanstaande zaterdag 6 april tussen 11-15 uur inspiratie opdoen tijdens de informatiemarkt over zelfbouw in het Wooninformatiecentrum Waalsprong (Thermionpark 7, Lent). U kunt er de bouwplannen bewonderen, maar ook vrijblijvend in gesprek gaan met de aannemers en architecten die de woningen hebben ontworpen. Twijfelt u nog of ziet u op tegen het zelfbouwproces? Onze bouwbegeleiders zijn ook aanwezig en kunnen je alles uitleggen over zelfbouwen en de te nemen stappen voor je op een rijtje zetten. Tevens kunt u informatie inwinnen bij de aanwezige financieel adviseurs en uiteraard het IbbN-Bouwboek in ontvangst nemen.

 

6 april voor zelfbouwers

Bent u geen starter meer of komt u vanwege uw inkomen niet in aanmerking voor de IbbN-regeling? Ook dan bent u zaterdag 6 april van harte welkom. Want het is ook mogelijk een ontwerp uit het boek te kiezen op een ándere kavel of u te laten informeren en inspireren door de aanwezige professionals.

 

U bent van harte welkom op

zaterdag 6 april van 11-15 uur in

Wooninformatiecentrum Waalsprong Thermionpark 7, Lent

telefoon 024-3030200

www.waalsprong.nl/ibbn

www.plantjevlag.nl

ibbn@waalsprong.nl

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media