LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Kavelaanbod van gemeente Nijmegen te vinden op nieuwe website

Woensdag 11 November 2020 | reacties 0
visual-2

Met trots lanceert de gemeente Nijmegen een nieuwe website voor de verkoop van particuliere kavels, bedrijfskavels, herontwikkellocaties en panden. Op www.nijmegen.nl/kavelsvastgoed kunnen particulieren en ontwikkelaars voortaan terecht voor al het aanbod vanuit de gemeente.

 

Met de nieuwe website wil de gemeente op een makkelijke en transparante manier op één plek haar grond en vastgoed verkopen. Op de website vindt u per project algemene informatie, maar ook specifieke informatie over een kavel. Per kavel kunt u direct de bijbehorende documenten downloaden. Al het aanbod in Nijmegen, en dus ook uit de Waalsprong, overzichtelijk op één plek. 


Wat is het aanbod op de nieuwe website?
Op de website worden er verschillende typen kavels en panden aangeboden. Vrije kavels voor mensen die ervan dromen om hun eigen huis te bouwen en bedrijfskavels voor op verschillende bedrijventerreinen zoals Bijsterhuizen en Mercuriuspark. Ontwikkelaars kunnen er ook terecht voor herontwikkelingen: geef een oud, historisch pand een nieuwe bestemming, look en feel. Verder worden er op de nieuwe website ook panden van de gemeente aangeboden waar geen functie meer voor is. 

 

Aanmelden als belangstellende
Op de website kunt u zich aanmelden als belangstellende. U kunt aangeven van welk type kavel of vastgoed en van welke buurten en/of stadsdelen u op de hoogte wil worden gehouden.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media