LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Kaartverkoop Festival de Oversteek is gestart

Vrijdag 28 Mei 2021 | reacties 0
19100593742399071027262943785860302758875311n

Kunstenfestival De Oversteek trapt het eerste weekend na de zomervakantie traditiegetrouw het culturele seizoen af met fraaie voorstellingen in de polders en rond de oevers van de Waal rondom de Waalsprong. Dit jaar een weekend lang vanuit een centraal festivalterrein. 

Nieuw dit jaar is een zaterdagavondprogramma op 4 september op het centrale festivalterrein van Festival de Oversteek. En op de zondagmiddag biedt Festival De Oversteek een divers programma met muziek, theater, dans, literatuur, performance en alles ertussenin. Het publiek maakt letterlijk de oversteek naar vaak onbekende acts en voorstellingen. "Het wordt opnieuw een bijzonder jaar waar het vooralsnog onzeker is wat we wel en niet mogen. Daarbij is het voor mij het eerste jaar dat ik mag en ga programmeren voor Festival de Oversteek. Wat mij zo aantrekt aan het festival zijn de bijzondere en verrassende plekken waar je als publiek terecht komt en waar je kan genieten van voorstellingen die perfect passen op die locatie. Dat is ook hoe ik dit jaar ga programmeren, de juiste fit vinden tussen voorstelling en locatie", aldus programmeur Heleen Kalkman.

 

Dit jaar zullen o.a. Muziektheater collectief Des Filles & de Boys, UGI aka Erik Harbers (bassist bij o.a. De Niemanders, Roosbeef, Marike Jager), dagboekmuziek van Esther de Jong, punkjazz van SPUNK! en een drietal losbollen dat zich uitleeft op elektronische muziek Borokov Borokov de podia van de Oversteek betreden.

 

Tickets
Om gecontroleerd mee te bewegen met de maatregelen en mogelijkheden introduceert Festival de Oversteek dit jaar het weekendticket voor €15,- (exclusief service- en transactiekosten). Dit ticket verzekerd je van toegang en geeft je entree tot het centrale festivalterrein op 4 & 5 september. Daarnaast is dit ticket je benodigde basis om vanaf augustus losse voorstellingen te reserveren op andere locaties. 

 

In augustus wordt het volledige programma bekend gemaakt. Vanaf dat moment kunnen losse voorstellingen worden gekocht en een eigen route worden samengesteld. Hiervoor is het ‘basisticket’ voor het centrale festivalterrein vereist.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media