LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Jouw droomhuis staat in Nijmegen!

Dinsdag 23 Februari 2016 | reacties 0
mupi-voor-fb-evenement

Op 5 maart is al weer de vijfde editie van de Woonbeurs Nijmegen. De Woonbeurs helpt je om jouw ideale woning te vinden. Zie het als service naar iedere woningzoekende die in Nijmegen wil komen wonen, of toe is aan iets anders. De Woonbeurs biedt je een totaaloverzicht van beschikbare woningen in Nijmegen; bestaand en nieuw, koop én huur. Jouw droomhuis staat in Nijmegen!


Makelaars, corporaties en projectontwikkelaars presenteren hun woningaanbod overzichtelijk bij elkaar. Op 5 maart ben je volledig op de hoogte van alle mogelijkheden voor wonen in Nijmegen. En mocht je niet precies weten hoe je het vinden van je droomhuis aanpakt, de beursdeelnemers vertellen je alles over wat daarbij komt kijken.


Denk aan hypotheekadviseurs en notarissen. Maar er zijn ook huurteams die de particuliere huurders en kamerbewoners begeleiden om niet te veel te betalen en die je informatie geven over hoe je in Nijmegen voor een sociale huurwoning in aanmerking komt. Het SWON adviseert over langer thuis blijven wonen. Het ‘Loket Duurzaam Wonen’ is aanwezig om je te adviseren over energie besparen in je woning en hoe de gemeente Nijmegen je daarbij helpt. Of bezoek één van de lezingen over deze onderwerpen!


Nijmegen groeistad

Nijmegen groeit. De verwachting is dat in 2030 de stad zo’n 180 tot 185 duizend inwoners telt. Het is dan ook niet gek dat Nijmegen bouwt aan nieuwe wijken. Op de Woonbeurs zijn speciale pleinen ingericht voor het Waalfront en de Waalsprong. Liever zelf bouwen? In de Kavelstand Nijmegen vind je meer informatie over waar Nijmegen die ruimte biedt!

 

Je bent van harte welkom van 11.00 tot 15.00 uur in Concertgebouw de Vereeniging. Jouw droomhuis staat in Nijmegen!

 

Woonbeurs Nijmegen 2016

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media