LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Jongerencentrum De Ster in Lent geopend

Dinsdag 26 Januari 2016 | reacties 0
126314998334175534340752201493620442340143n

Op vrijdag 22 januari opende wethouder Renske Helmer het nieuwe jongerencentrum in de Ster in Lent.  

 

Jongeren hebben uitgebreid meegesproken over het ontwerp en de inrichting. Ook hebben ze zelf de opening vormgegeven. Er werd opgetreden door Lentse Agnes, er waren make-upworkshops en er werd gezaalvoetbald. Ook mocht er met de wijkagent een rondje in zijn auto gereden worden. De avond werd drukgezocht. Als met al was de opening een groot succes.

 

De ontmoetingsplek
De Ster is dé ontmoetingsplek voor jong en oud in Lent, Nijmegen-Noord. Vergaderen, sporten of creatief bezig zijn, het kan in De Ster. Met de nieuwbouw van het jongerencentrum bij De Ster is Nijmegen-Noord binnen een half jaar 2 jongerencentra rijker. Vorig jaar is jongerencentrum in het Voorzieningenhart De Klif in Oosterhout vernieuwd en uitgebreid. 

 

Jongeren welkom!

Alle Lentse jongeren zijn welkom om een kijkje te komen nemen in het jongerencentrum. Kijk voor de locatiegegevens en een overzicht van de activiteiten op http://www.desternijmegen.nl/.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media