LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Jongerenaccomodaties Lente en Oosterhout krijgen meer ruimte

Donderdag 11 December 2014 | reacties 0
jongerenklif-5

Nieuwbouwwijken kennen van nature een grote aanwas van kinderen en in de Waalsprong is dat niet anders. Maar kleine kinderen worden groot en hebben behoefte aan hun eigen voorzieningen. Met een besluit van burgemeester en wethouders van de gemeente Nijmegen op 9 december wordt tegemoet gekomen aan deze behoefte.

 

Er is momenteel een grote hoeveelheid jongeren in Lent en Oosterhout, en dat aantal zal ook nog blijven groeien. Inmiddels zijn de jongerenvoorzieningen in voorzieningenharten de Ster (Lent) en De Klif (Oosterhout) te klein. In het besluit van 9 december komt daar verandering in: het gemeentebestuur heeft ingestemd met het voorstel over  uitbreiding van jongerenaccommodaties in Nijmegen-Noord.


Zowel in Lent als Oosterhout zal volgend jaar een jongerenaccommodatie worden gerealiseerd die aan de huidige (en toekomstige) behoeften voldoet. In De Klif wordt de jongerenvoorziening uitgebreid. Bij de Ster komt een aanbouw.  Speerpunt is en blijft dat jongeren centraal staan. Zij worden betrokken bij de invulling (programmering) en inrichting van de te realiseren accommodaties.

 

Meedenken?

Ook jongeren, hun ouders en andere belangstellenden mogen meedenken over verdere invulling. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Inge van den Hoogen, afdeling Wijkmanagement, telefoon 024-3293167.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media