LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Italiëstraat gesloten voor fietsers vanaf 12 juni

Maandag 4 Juni 2018 | reacties 4
img8002

Wie wel eens met de fiets vanuit Nijmegen Noord de Oversteek neemt, kent waarschijnlijk de Italiëstraat wel. Deze busbaan biedt tussen de Griftdijk-Noord en brug de Oversteek een snelle verbinding voor fietsers. Vanaf  12 juni is deze route via de Italiëstraat niet meer mogelijk in verband met werkzaamheden.

 

De busbaan wordt gesloten voor fietsers én bussen omdat er in de directe omgeving volop wordt gewerkt aan het bouwrijp maken van de toekomstige wijk Woenderskamp. (Fiets)verkeer tussen de werkzaamheden is onveilig, omdat met de werkzaamheden veel zwaar materiaal gemoeid is. De Italiëstraat is zowel vanaf de Griftdijk als vanaf de Graaf Alardsingel (nabij de Oversteek) niet meer toegankelijk.

 

Omleiding

De afsluiting wordt van te voren aangekondigd via matrixborden bij de Italiëstraat.  Vanaf het moment van afsluiting worden fietsers en bussen omgeleid via de Griftdijk-Noord, langs sportcomplex De Triangel, naar de Graaf  Alardsingel. In de gewenningsperiode worden in de ochtenduren verkeersregelaars ingezet om fietsers naar de nieuwe route te verwijzen. De verwachte periode van afsluiting zal zeker tot en met eind 2019 duren.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Jarmo (dinsdag 12 juni 2018)

Ik ben heel boos omdat ik daar elke doordeweekse dag fiets

Redactie Waalsprong (woensdag 13 juni 2018)

Beste Jarmo, we snappen dat het niet leuk is dat je om moet fietsen. Maar veiligheid gaat boven alles, en de werkzaamheden zijn niet veilig te combineren met ander verkeer. We hopen op je begrip!

Radboud (woensdag 04 september 2019)

Is er al duidelijkheid wanneer de straat weer open gaat. Medio 2019 is wel een groot begrip. Er worden inmiddels al woningen gebouwd dus zou het grote materiaal al weg zijn. mvg

Redactie Waalsprong (donderdag 05 september 2019)

Beste Radboud, wanneer de Italiëstraat open gaat is afhankelijk van wanneer de woningbouw is afgerond en de straat is ingericht. We kunnen nu helaas nog niet zeggen wanneer dat is. De weg is minimaal nog tot eind 2019 afgesloten.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media