LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Inloopavond De Grift

Dinsdag 10 Mei 2022 | reacties 0
220421a3so-de-griftkavel-en-bebouwing

Meer weten over de ontwikkelingen in De Grift? Op maandag 16 mei organiseert de gemeente Nijmegen een inloopavond voor bedrijven en omwonenden over de laatste ontwikkelingen. 

 

Onderwerpen

Bekijk de beelden en kaarten en stel uw vragen over het ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein De Grift en De Rietgraaf. Ook kunt u de eerste plannen bekijken voor uitbreiding van de gebieden Grift Noord, Grift Zuid en Grift West en de bereikbaarheid. Samen met gemeente Overbetuwe werkt de gemeente Nijmegen aan een schetsontwerp voor afslag 38 van de A15. Hierbij wordt ook gekeken naar aanpassing van de Griftdijk en de rotonde Stationsstraat. Het schetsontwerp van het Nijmeegse deel is nu klaar en kunt u tijdens de avond zien (het viaduct over A15 en het Overbetuwse deel wordt niet getoond).

 

Welkom

U bent welkom op maandag 16 mei van 17.15 tot 21.00 uur in Voorzieningenhart De Klif. Kijk op nijmegen.nl/grift voor de laatste info van de verschillende projecten.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media