LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Informatieavond stadswarmte in de Waalsprong

Dinsdag 30 April 2019 | reacties 2
nuon-vattenfall-april-2019

Nuon-Vattenfall nodigt (toekomstige) gebruikers van stadwarmte uit voor een informatieavond op dinsdag 14 mei tussen 19.00 en 21.00 uur. Deze informatieavond vindt plaats in de Hulpwarmtecentrale HWC Pieter Wiersma, Dijkstraat 4 in Lent. Zo kan je direct een kijkje nemen in de centrale en legt Nuon uit wat er precies gebeurt.

 

Het stadswarmtenet in Nijmegen is een van de schoonste warmtenetten in Nederland. In vergelijking met gas verminderen klanten met stadswarmte de CO2-uitstoot al met 68 procent, maar het doel is 100 procent schone warmte. Nuon vertelt je graag hoe zij dat voor zich zien. Ook kan je terecht met vragen over de prijs, duurzaamheid, hoe het werkt en waarom er is gekozen voor stadswarmte.

 

Stadswarmte is voor Nijmegen een belangrijke pijler om aardgasvrij te worden. Wil jij weten wat een aardgasvrij Nijmegen voor jou betekent? Klik dan hier.

 

Aanmelden voor de informatieavond kan door een mail te sturen naar stadswarmte@nuon.com, onder vermelding van 'Nijmegen'. Meer informatie over stadswarmte vind je op de website van Vattenfall.

« Terug naar het overzicht

Reacties

Kelly (zondag 12 mei 2019)

Het emailadres om aan te melden klopt niet: het is stadswarmte@nuon.com

Redactie Waalsprong (maandag 13 mei 2019)

Beste Kelly, bedankt voor je oplettendheid. Ik heb het aangepast!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media