LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Informatieavond Minidorp groot succes!

Vrijdag 11 December 2015 | reacties 0
logo-minidorp

Op 24 november was er week een drukbezochte informatieavond over Minidorp. Nieuwe, enthousiaste geïnteresseerde potentiële woners maar natuurlijk ook veel 'woners van het eerste uur'.

Het startrondje met de vraag "waarom ben je geïnteresseerd in het Minidorp?" wordt door vrijwel iedereen beantwoord met "er is iets gemeenschappelijk, maar je hebt ook je eigen plek". Ook de grote variatie in woningen en het maatwerk dat elke individuele woner kan krijgen worden zeer gewaardeerd.

 

Verschillende stijlen

The Placemaker heeft een bouwer geselecteerd: bedrijf Hazenberg uit Vught.

Hazenberg presenteert, samen met de architect Ward van der Reijden, een groot aantal architectuurstijlen. Deze kunnen allemaal worden toegepast, ook door elkaar heen. Of dat wenselijk is, bepalen de woners natuurlijk zelf.

 

Woonwensen worden woning
Alle individuele woonwensen - die uit de enquête en de individuele gesprekken zijn opgehaald -  worden vertaald naar woningen. En vervolgens gaan we dat met alle woners individueel bespreken, inclusief de gewenste architectuurstijl.

 

Locatie en planning
The Placemaker is momenteel het concept aan het vertalen naar de locatie en is daarover nog in overleg met de Gemeente. Waarschijnlijk is wel dat minidorp een plek in de Waalsprong krijgt. Als alles volgens planning verloopt dan start de bouw in 2017.

 

Wil je het hele verslag lezen? Klik dan op deze link. Meer weten over Minidorp? Ga dan naar www.wonenineenminidorp.nl.
 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media