LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Informatieavond HOV Waalsprong 13 september

Uw idee├źn zijn welkom!

Donderdag 1 September 2011 | reacties 0
tram-valenciennes

Het gaat goed met Nijmegen. De stad is dagelijks de bestemming voor duizenden werknemers, studenten, dagjesmensen en toeristen. Door de enorme hoeveelheid autoverkeer staat de bereikbaarheid van de stad echter onder druk.
 

Om Nijmegen in de toekomst bereikbaar te houden zet de gemeente in op Hoogwaardig Openbaar Vervoer, kortweg HOV. HOV staat voor snel, comfortabel en betrouwbaar openbaar vervoer op vrijliggende infastructuur, met voorrang op ander verkeer. De beoogde HOV-lijn loopt van de Waalsprong, via het stadscentrum en campus Heijendaal naar Kleve.
 

Op 14 juni is de publiekscampagne gestart voor het project HOV. Deze dag heeft een Lux-debat plaatsgevonden en is de website gelanceerd. Hieropvolgend hebben twee bewonersavonden plaatsgevonden, voor het stadscentrum en voor Nijmegen-Zuid.

 

Wethouder mobiliteit Henk Beerten wil nu met de bewoners van de Waalsprong in gesprek gaan over de HOV-tracévarianten die door de Waalsprong lopen.

 

U bent van harte welkom op:
dinsdag 13 september van 19.30 tot 21.30 uur
in voorzieningenhart de Klif
in Oosterhout Gemeente Nijmegen
(PijIpuntstraat 1)
 

In het eerste gedeelte van de avond worden de plannen toegelicht. Hierbij is ook ruimte voor vragen en opmerkingen. Na een korte pauze gaat men in kleine groepen uiteen en kunt u uw ideeën en opmerkingen kwijt over een mogelijk tracé van het HOV door de Waalsprong. U kunt zich deze avond tevens opgeven voor een klankbordgroep die intensief betrokken zal worden bij de plannen.
 

Aanmelden voor deze avond is gewenst en kan via de website www.nijmegen.nl/hov. U vindt op de site uiteraard ook meer informatie over HOV in Nijmegen.
 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media