LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Informatieavond buslijnennet 2013

Dinsdag 1 Mei 2012 | reacties 1

Per 9 december 2012 verzorgt Hermes het openbaar vervoer in de stadsregio Arnhem Nijmegen. Hermes gaat de nodige wijzigingen doorvoeren in de dienstregeling. Een aantal routes en lijnnummers zullen daarom veranderen. De bussen blijven rijden onder de naam Breng. Na de zomer start Hermes met een grootschalige communicatie-campagne om de wijzigingen bekend te maken. In de vier Nijmeegse wijken waar belangrijke wijzigingen optreden, organiseren Hermes en de gemeente Nijmegen een informatieavond om de wijzigingen toe te lichten. U bent van harte welkom op de volgende bijeenkomst:

 

• Woensdag 2 mei, 20.00 - 21.30 uur in Voorzieningenhart De Klif (Pijlpuntstraat 1 Oosterhout) t.b.v. wijk Oosterhout.

 

De avond begint met een presentatie door de gemeente en Hermes over de voorgenomen wijzigingen in het lijnennet. Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen. De hoofdlijnen van het lijnennet staan vast. Echter: Hermes staat open voor waardevolle suggesties die een bijdrage leveren aan een nog beter openbaar vervoernetwerk.
 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Hans (donderdag 10 mei 2012)

waarom informeert deze site de bezoekers niet over de ondoordachte plannen voor de aanleg van een busroute dwars door de sportvelden in Lent heen en het nog minder doordachte plan om op een ielig stukje groen tussen deze busbaan en de tennisvelden een school te bouwen voor 300-400 leerlingen? Kom van die roze wolk mensenvan de Waalsprongsite. Er is niets gedaan om de sociale cohesie in deze vinexwijk te bevorderen. Het wordt een rampwijk met gettotrekjes als er niet gauw iets wordt ondernomen.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media