LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Infomarkt IkbouwbetaalbaarNijmegen (IbbN)

Dinsdag 26 Maart 2013 | reacties 0
ibbn11liggendfc

Op 23 maart jongsleden is een nieuwe regeling geïntroduceerd: Ik Bouw Betaalbaar Nijmegen. Er is veel belangstelling voor de eerste 30 kavels in Vossenpels, waarop het met een jaarinkomen vanaf € 30.000 al mogelijk is om zelf te bouwen. Het principe gaat er van uit, dat een koper minimaal € 130.000 - dat is 70% van de investeringskosten voor woning én kavel - zelf kan financieren. IbbN financiert de rest tegen bijzonder gunstige voorwaarden. De maandelijkse lasten komen daarmee uit op het niveau van een gemiddelde huurwoning.


Bouwboek

De regeling opent deuren voor velen die door moeizame kredietverstrekking en lange wachttijden voor een huurwoning niet in aanmerking komen voor een woning. Om belangstellenden op weg te helpen is er in samenwerking met tientallen architecten en bouwers een bouwboek samengesteld met 30 ontwerpen van zowel rijwoningen als vrijstaande datcha’s. Bovendien staan zelfbouwers er niet alleen voor. Bij IbbN schakelen zij altijd een door IbbN goedgekeurde bouwbegeleider in tijdens het bouwproces

 

IbbN-infomarkt
Op zaterdag 6 april van 11-15 uur is er een speciale IbbN-infomarkt in Wooninformatiecentrum Waalsprong, Thermionpark 7 in Lent waar je kennis kunt maken met:
•           Het IbbN-Bouwboek: een bron van inspiratie
•           Een expositie van alle IbbN-bouwplannen. De makers (architecten en aannemers) lichten die graag toe
•           De IbbN-regeling
•           De IbbN-kavels
•           Ervaren bouwbegeleiders
•           Financieel adviseurs

 

Meer informatie over IbbN vind je   hier. Je bent van harte welkom!

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media