LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

IJsvorming in fietstunnel Lent

Maandag 26 Februari 2018 | reacties 0
ijsvorming-tunnel-lent-2

Sinds de oplevering van de Fietstunnel Lent is er een probleem met de afwatering van regenwater en kwelwater. Het water blijft staan in tunnel en vrieskou zorgt nu voor ijsvorming in de fietstunnel. Dit veroorzaakt een gevaarlijke situatie voor (brom) fietsers.
 

Het asfalt loopt op twee plekken niet genoeg af, waardoor er teveel water op het wegdek blijft staan. Nu is hier de laatste weken sprake van ijsvorming. De aannemer heeft hier twee keer wat aan gedaan, maar om dit echt op te lossen wordt in het voorjaar het asfalt aangepast in de tunnel. Tegelijkertijd is een echte oplossing pas in het late voorjaar te verwachten, tot die tijd moeten we omgaan met de bestaande situatie.

 

Waarschuwing

De gemeente heeft vandaag besloten in de tunnel schrikhekken neer te zetten (dus geen afsluiting) met daarop de waarschuwing dat het in de tunnel erg glad is. Fietsers moeten afstappen en een stuk lopen. De DAR  doet er alles aan om het ijsvrij te houden, maar met een bepaalde temperatuur werkt zout niet meer. De medewerkers van Wijkservice houden de situatie ook in de gaten. Ze halen steeds zoveel mogelijk water en ijs weg. Zodra het weer het toelaat worden de hekken weer verwijderd.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media