LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Huurwoningen in de Waalsprong

Dinsdag 10 November 2015 | reacties 4
grote-boel-huurwoningen-fase-2

Op diverse plekken in De Waalsprong realiseert Talis huurwoningen. De verschillende eengezinswoningen en appartementen worden op de Woonbeurs Waalsprong gepresenteerd.


De Stelt
Op een van de mooiste plekjes in de Waalsprong komen 25 eengezinswoningen met verschillende woningtypen met drie slaapkamers en een zolder. De woningen hebben woonoppervlaktes van gemiddeld 110 m2 en de huurprijs is circa € 620,-.

Eiland van Laauwik
Bij het Eiland van Laauwik komen 48 huurappartementen met een woonoppervlakte van gemiddeld 77 m2. Er zijn verschillende typen appartementen met twee slaapkamers en een balkon. De huurprijs is circa € 600,-. Het is mogelijk om te parkeren op eigen terrein.


Start verhuur en oplevering
Voor alle drie de projecten geldt dat de verhuur start in januari 2016. De woningen worden aangeboden voor inschrijving via Entree. De verwachte oplevering voor De Stelt is medio 2016 en voor Het Eiland van Laauwik eind 2016.

 

Meer info

Op de Woonbeurs Waalsprong ontvangt u meer informatie over de diverse huurwoningen van Talis. Het is deze dag nog niet mogelijk om in te schrijven op de woningen. Kijk voor meer informatie over deze projecten ook op www.talis.nl.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Dilek kaya-yigiter (woensdag 11 november 2015)

Hoi ik heb belangstelling voor ingezinswoningen kan ik ook voor een aanmerking komen voor een ingezinswoningen.

Michelle (donderdag 12 november 2015)

Gaat de woningverhuur via meettijd? En is er huursubsidie op de huurwoningen te krijgen?

S. Ama (dinsdag 17 november 2015)

Ik heb interesse in huurwoningen. Zou je mij kunnen vertellen hoe ik daarvoor in aanmerking kom?

Redactie Waalsprong (woensdag 18 november 2015)

Beste mensen die gereageerd hebben op dit bericht, Dit woningaanbod zal tzt door Talis aangeboden worden via het reguliere woonruimte verdeelsysteem, via Entree.nu. U leest meer over de projecten op de site van Talis: - eengezinswoningen De Stelt: http://tinyurl.com/oelv7wo - appartementen eiland van Laauwik: http://tinyurl.com/pnenyel U kunt zich via Talis al op de geïnteresseerdenlijst laten plaatsen: neem contact op met Talis via telefoon: 024 352 3911 of per e-mail: welkom@talis.nl.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media