LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Horeca in en rond de Waalsprong opent weer haar deuren

Donderdag 4 Juni 2020 | reacties 0
eten-en-drinken-lent

De afgelopen maanden was het gemis voor velen groot, maar met maatregelen die het voor iedereen veilig moeten houden, zijn nu de deuren van de horeca in en rond de Waalsprong weer open. Kom genieten op een terrasje, een ijsje, een hapje en de gezelligheid. Hieronder de mogelijkheden op een rij: het zijn er veel!*

 

Stroom

Terras én restaurant zijn weer open voor lunch of diner, of gewoon even lekker uitpuffen met koffie, thee of een glaasje. Ideaal na je bezoek aan bijvoorbeeld Park Lingezegen of de Lentse Plas!

 

Eten & Drinken Lent

In het hart van het oude dorp is het verplicht om 8 en een half flesje cola afstand te houden. Zeven dagen in de week geopend, van ochtend tot avond! 

 

Brasserie 1910

Er is maximaal 30 personen gelegenheid binnen (natuurlijk reserveren!) – en op het ruime terras is het genieten van zon of schaduw. 

 

Zijdewinde

Op een idyllische plek, onder aan de dijk, kun je terecht voor een pannenkoek, een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Volop gelegenheid op terras en binnen.

 

Warmoes – Historische Tuin
Tuin en terras zijn weer open bij mooi weer, van woensdag tot en met zondag! De kraam met zelf geteelde producten die eerder aan de weg stond, is nu weer op het erf te vinden. Kom genieten van rust en boomgaard en heerlijke koffie, taart en lunch.

 

Pathé Nijmegen

Lekker weer een ouderwets avondje (of middagje) naar de film, in natuurlijk een supermoderne bioscoop met de nieuwste snufjes, zoals 4DX voor nóg meer beleving. Geen plek meer? Dan is er natuurlijk altijd nog Pathé Thuis als troostprijs. 

 

Moeke (voorheen Liz) 

Het borrelt en bruist weer bij Moeke aan het strand van de Lentse Plas. U bent zowel buiten als binnen weer welkom voor lunch, diner of een drankje met mooi uitzicht! 

 

Sprok Strand

Een zonnige plek, met écht strand en volop anderhalvemeter-ruimte. Weer alle dagen geopend!

 

Osteria Pomodoro

Italian chique door middel van tapas in verschillende rondes.

 

Lent Plaza

Geniet weer van Oosterse gerechten, bijvoorbeeld in het weekend tijdens het buffet.

 

Anytime de WaalsprongSnackbar Lent – Cafetaria Laauwik

Voor een frietje, snack, pizza of ijsje kon je de afgelopen weken ook al terecht bij de snackbart, maar nu mag je ook op het terras of binnen aan tafel gelijk genieten.
 

Kiosk Lentmark

Bij de kiosk ‘Lentmark’ vinden bewoners én passanten hier koffie, ijs en iedere keer een andere lekkernij. Kom genieten van zon en uitzicht!

 

Van der Valkhotel

Gebruik van de faciliteiten in het hotel zijn nog exclusief voor hotelgasten in verband met het maximum aantal gasten, maar u bent van harte welkom op het terras!

 

Oublies – ijs, brood en pizza
Populair om zijn heerlijk italiaanse ijs en pizza’s, maar ook voor heerlijk vers brood. Kom weer als vanouds een ijsje likken op het terras!

 

Café de Zon

Eén van de oudste cafés in Lent, op een heerlijke plek bij de Spiegelwaal. Naast pubquizzes nu ook weer gewoon een avondje biljarten in deze gezellige dorpskroeg.

 

Café Waalzicht

Vanaf het terras van dit café op Veur Lent heb je zicht op de skyline van Nijmegen, onder genot van onwijs lekker ijs of een heerlijke koffie.

 

Ketelhuis

In deze huiskamer van Lent is het genieten van heerlijke hapjes. Op het terras achter het Ketelhuis is ook ruimte voor genieten en ontspannen!

 

* Check voor je bezoek altijd zelf op de site van de horecagelegenheid wat de mogelijkheden, actuele openingstijden en maatregelen zijn! En natuurlijk ga je alleen op pad als je zelf gezond bent. #alleenamenkrijgenwecoronaondercontrole

 

 


 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media