LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Hoogste punt winkelcentrum Hart van de Waalsprong bereikt

Vrijdag 9 December 2022 | reacties 0

Op donderdag 8 december is het hoogste punt van de centrumblokken Donk en Elft gevierd. Wethouder John Brom verrichtte samen met aannemer Dura Vermeer, zakelijke afnemers Hans Geveling Vastgoed, woningcorporatie Talis en Syntrus Achmea de officiële handeling op het nieuwe stadsplein van het winkelcentrum. Op het Oranje Marieplein werden de vlaggen gehezen en de werknemers van Dura Vermeer werden getrakteerd op een welverdiende warm snack.

 

Wethouder John Brom over het bereiken van deze mijlpaal: 'Het is heel snel gegaan, de bouw is pas ruim een jaar bezig. Een groot compliment voor de mensen die hier dagelijks aan werken en dat bovendien doen met veel aandacht voor veiligheid.' Brom kijkt uit naar de komst van het winkelcentrum: 'In Nijmegen-Noord worden natuurlijk veel woningen gebouwd en we zijn als gemeente heel blij dat die nieuwe bewoners nu ook goede voorzieningen krijgen, zoals een prachtig winkelcentrum.'  

Het levendige Oranje Marieplein vormt het hart van het winkelgebied. Aan dit plein bevinden zich twee belangrijke trekkers van het winkelcentrum, de supermarkten AH-XL (full-service) en ALDI (discounter). Recent werd bekend dat ook HEMA, koffiebar Bairro Alto, Etos, Gall & Gall en Sound & Soul foodbar als huurders hebben getekend en intrek nemen in het eerste energieneutrale winkelcentrum in Nederland. 

Het eerste deel van het winkelcentrum wordt eind 2023 opgeleverd. De eerste bewoners van Hart van de Waalsprong hebben inmiddels de sleutel van hun nieuwe huis ontvangen. Naar verwachting zijn eind 2024 alle woningen en commerciële voorzieningen in Hart van de Waalsprong opgeleverd. 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media