LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Hoe wilt u wonen?

Woensdag 16 April 2014 | reacties 1
enquetehandensleutel

Studenten van de Avans Hogeschool Tilburg doen onderzoek naar woondromen en bouwwensen voor Nijmegen. Zij hebben daarvoor een enquête opgesteld. Doet u mee?

 

Enquête

In de enquête worden vragen gesteld over uw woonwensen en redenen om bijvoorbeeld te verhuizen. Daarnaast willen zij graag weten hoe u over zelf bouwen denkt. Speciale aandacht gaat uit naar de nieuwbouwlocatie Waalsprong. Ze hopen met de resultaten van het onderzoek een impuls te kunnen geven aan de woningbouw ontwikkelingen in Nijmegen.

 

Woondroom

Het beantwoorden van de vragen neemt 5 tot 7 minuten in beslag en kan u wellicht helpen om uw woondroom in de toekomst te realiseren. Uiteraard worden de gegevens volledig anoniem verwerkt. 


Klik hier voor de enquête.

 

Namens Merlijn van Alphen en Simone Haarbosch, studenten Avans Hogeschool Tilburg, alvast hartelijk dank voor uw medewerking!


 

« Terug naar het overzicht

Reacties

J van der Horst (donderdag 16 april 2015)

Deze bovengenoemde enquete kan niet geopend worden. Steeds als je er op klikt verschijnt de tekst " dit bestand bestaat niet. Wij willen graag meedoen, laat dus even weten hoe dit kan. Mvg, J van der Horst

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media