LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Het langste kunstwerk van de Waal

Vrijdag 3 Oktober 2014 | reacties 0
waalpresentatie-oktober-2014

De Ideeënfabriek nodigt u graag uit voor de feestelijke presentatie van Het langste kunstwerk langs de Waal op zaterdag 18 oktober aantaande. Het kunstwerk is een verbinding van allerlei Waalmomenten en -kunstwerken die afgelopen zomer langs de Waal hebben plaatsgevonden van Zaltbommel tot Doornenburg.De Waal verbindt!


Programma
Het programma op 18 oktober start om 14.00 uur met een ontvangst in café Waalzicht aan de  Oosterhoutsedijk 21 in Lent. De feestelijke bijeenkomst start met een proeverij van regionale producten, daarna komen verschillende sprekers aan het woord, en worden ondernemers geïnterviewd over hun evenementen langs de Waal en wordt de presentatie geopend. Natuurlijk ontbreekt een wandeling naar de Waal niet en kan er na afloop gezamenlijk worden afgesloten met een drankje op eigen kosten. Aan alle deelnemers is gevraagd om muziek, liedjes, verhalen, theater of anekdotes mee te nemen voor tussentijds vermaak. Bezoekers van de feestelijke presentatie zijn bij deze van harte uitgenodigd om een muziekinstrument, een mooi verhaal of anekdote mee te nemen, om deze tussen 14.00 en 16.00 uur
te delen op de Lentse oever.

 

 

Aanmelden
In verband met de organisatie wordt aanmelding zeer op prijs gesteld. Dit kunt via een e-mail laten weten. U ontvangt na aanmelding van ons een toegangskaart voor Café Waalzicht.


Waalindrukken
U kunt terecht op www.ideeenfabriek.info voor een indruk van talloze resultaten van enthousiaste samenwerking en schilderwerkacties tot nu toe. Ook via de facebook pagina ‘Waalindrukken’ vindt u diverse foto’s van deactiviteiten tot nu toe. Het project is mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland, Palletfabriek R. Derksen en Zepplinn.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media