LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Help Fabrikaat na brandstichting

Dinsdag 30 Juni 2020 | reacties 0
schaal-keramiek

Deze zomer zou Fabrikaat haar deuren openen op een prachtige locatie aan de Zaligestraat, nabij de Spiegelwaal. Op deze unieke plek zou Fabrikaat haar culturele activiteiten voortzetten en uitbreiden met horeca. Helaas is het dijkhuis volledig verwoest door een brand.  

 

Een maand voor de opening is het historische dijkhuis uit 1879 echter door brandstichting volledig verwoest. Alle investeringen, de inrichting en al het werk dat Fabrikaat erin heeft gestoken zijn hiermee in één klap verloren gegaan.

 

Toch bekijken ze het positief en willen ze een doorstart maken. Een nieuwe inspirerende plek, waar je kan genieten van al het moois dat Fabrikaat, de toekomstige horeca en de Waalsprong te bieden heeft.

 

Vind jij het ook belangrijk dat deze nieuwe culturele, inspirerende plek er komt? En dat Fabrikaat niet ophoudt te bestaan? Steun ze dan! Je kunt iets doneren via voordekunst. Als dank hiervoor kan je verschillende tegenprestaties kiezen. De campagne loopt tot en met zondag 19 juli. Help jij Fabrikaat er ook weer bovenop? 

 

Steun Fabrikaat!

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media