LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Hella Haassestraat deels afgesloten door werkzaamheden

Donderdag 23 April 2020 | reacties 0
werkzaamhedenuitsnede2

Op dit moment wordt er, ondanks de coronacrisis, hard gewerkt aan het definitief inrichten van Grote Boel. Volgende week vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats in een deel van de Hella Haassestraat. Niet alleen bewoners van het noordelijk deel van Grote Boel merken wat van de werkzaamheden, maar ook de bewoners van het zuidelijk deel.  

 

De Hella Haassestraat is van dinsdag 28 april tot en met donderdag 7 mei deels afgesloten in verband met werkzaamheden. We asfalteren in die periode de straat vanaf de brug tot en met de rotonde Keizer Hendrik VI-singel. 

 

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden wordt er voor auto- en fietsverkeer een omleidingsroute aangegeven. De Brink, die normaal gesproken niet toegankelijk is voor autoverkeer, wordt tijdelijk opengesteld voor autoverkeer. Het verkeer van de noordzijde van de wijk gaat nu volledig via het zuidelijke punt (rotonde Griftdijk) de wijk uit. Het zuidelijke deel van de wijk zal dus drukker worden, omdat het ook (tijdelijk) de ontsluiting is voor bewoners van het noordelijke deel van Grote Boel. We vragen je rekening te houden met je rijsnelheid. 

 

Fietsers kunnen als alternatieve route ook gebruik maken van de Nelly Sachsstraat – Thea Beckmanpad – Dick Brunastraat om de wijk te bereiken en te verlaten. De woningen aan de Hella Haassestraat blijven altijd te voet bereikbaar. Ook kan je de wijk te voet bereiken en verlaten via de Hella Haassestraat/rotonde Keizer Hendrik VI-singel.

 

Park Grote Boel blijft bereikbaar via het bruggetje bij de Ananta Toerstraat/Simon Carmiggeltstraat en via de tijdelijke dam naast de brug op de Hella Haassestraat.

 

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan, tijdens werkdagen, contact met Gabriël Trouw, toezichthouder. Telefonisch bereikbaar op 06 53 23 63 12 of stuur een mail naar  g.trouw@nijmegen.nl.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media