LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Grote Boel: hoe wilt u wonen?

Woensdag 27 November 2013 | reacties 2
welke-buur

Ten oosten van de bestaande wijken De Elten en de Boomgaard in Oosterhout ontwikkelt de Waalsprong een nieuwe woonwijk: de Grote Boel. Al vanaf het begin kunt u gebruik maken van de aanwezige voorzieningen in de directe omgeving, zoals het voorzieningenhart De Klif (met o.a. basisschool, kinderopvang en bibliotheek, theater), sportvoorzieningen, winkelcentrum (met Albert Heijn) en andere winkels. Tegelijkertijd heeft u ook alles wat de stad Nijmegen te bieden heeft op fietsafstand.


Voor de deur en om de hoek

Bij de ontwikkeling van de woonwijk willen wij zoveel mogelijk aansluiting zoeken bij de bestaande kwaliteiten in het gebied. De Griftdijk met monumentale boerderijen, het bosrijke Park Waaijenstein en de Oosterhoutse Plas. En dat alles op slechts enkele minuten loopafstand! Onze ambitie is dan ook om van de Grote Boel een parkachtige woonwijk te maken, waarin groen en water een prominente plek krijgen. Voor de deur en om de hoek.

 

Eerste fase
De eerste fase van ontwikkeling van deze nieuwe woonbuurt wordt in 2014 gerealiseerd. Er zijn twee bouwende partijen, waarin zowel huur- als koopwoningen worden gerealiseerd. Ontwikkelaar AM zorgt voor het eerste aanbod in koopwoningen. Er is in de eerste fase ruimte voor 100 tot 150 woningen. Hoe de wijk en de woningen er uit komt te zien? AM biedt u een bijzondere kans om te vertellen hoe u wilt wonen.

 

Uw mening telt
Heeft u specifieke woonwensen? Denk bijvoorbeeld aan het type woning, architectuur, grootte, afwerkingsniveau, prijs van de woning, et cetera. Wilt u graag meedenken? Dat kan! Op projectsite van AM kunt u zich vrijblijvend aanmelden als belangstellende. U kunt dan meedoen met de digitale woonenquête, waarin u uw wensen kenbaar kunt maken.  Laat uw mening meetellen!

 

Ook huur
In de Grote Boel wordt voor iedere woonwens gebouwd. Er komen dus ook huurwoningen. De woningen in de eerste fase worden gerealiseerd door woningbouwcorporatie Talis. Ook zij zijn in gesprek met potentiele bewoners over welke woonwensen zijn hebben. Klik hier voor meer informatie daarover.
 

« Terug naar het overzicht

Reacties

David (vrijdag 06 december 2013)

Fijn om te zien dat wegenstrucuur van het bestaande deel (m.n. de Volsellastraat en Terracottastraat) worden doorgetrokken. Dit idee leek eerst losgelaten, terwijl het juist bij de Volsellastraat voor een leuke structuur zorgt, met groen in de taatpunt.

Redactie waalsprong.nl (maandag 09 december 2013)

@David: Het wordt inderdaad een mooi bij elkaar passend geheel. Ook het groen in de taartpunt van De Elten wordt doorgetrokken, in vorm van de groenstructuur bij de Ressense Wal met schitterend uitzicht op de (toekomstige) Oosterhoutse Plas!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media