LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Groen licht voor Dorpensingel

Maandag 11 November 2013 | reacties 0
ondertekening-bestuursconvenant-dorpensingel

Een directe verbinding tussen de Prins Mauritssingel en Bemmel is weer een stap dichterbij. De wethouders mobiliteit van de gemeenten Lingewaard en Nijmegen, de heren Telder en Beerten, hebben hun handtekening gezet onder een bestuursconvenant dat moet leiden tot de realisatie van de Dorpensingel.

 

De Dorpensingel is de laatste nog ontbrekende schakel in de hoofdinfrastructuur van de Waalsprong. Voor Bemmel ontstaat met de realisatie van de Dorpensingel een rechtstreekse aansluiting met de Prins Mauritssingel. Hierdoor verbetert de bereikbaarheid tussen Bemmel en Arnhem/Nijmegen. Als gevolg van de aanleg van Dorpensingel neemt in de omgeving de verkeersveiligheid toe en de milieuhinder af.

 

Samenwerkng

Met het tekenen van het bestuursconvenant bekrachtigen Lingewaard en Nijmegen formeel de samenwerking. Er wordt één gezamenlijke projectorganisatie gevormd die de voorbereiding en de realisatie van de Dorpensingel op zich gaat nemen. De planning is om de Dorpensingel in 2016 te realiseren.

 

Informatieavond

Op maandagavond 9 december organiseren de gemeente Lingewaard en Nijmegen gezamenlijk voor bewoners en belangstellenden een info rmatieavond waar plannen van de Dorpensingel nader worden toegelicht. Dat gebeurt in de aula van OBC Bemmel, locatie Essenpas, Drieske 4 in Bemmel.

 

Bron: gemeente Nijmegen 11 november 2013

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media