LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Griftdijk-Noord afgesloten voor doorgaand verkeer

Maandag 2 December 2019 | reacties 2
werk-in-uitvoering

De Griftdijk-Noord is van maandag 9 tot en met woensdag 18 december afgesloten voor doorgaand autoverkeer. De gemeente gaat een riool aanleggen onder het kruispunt Griftdijk-Noord/Dijkstraat. Voor fietsers wordt een tijdelijke route aangelegd langs het werkterrein. De woningen van bewoners Griftdijk-Noord blijven bereikbaar. De buslijnen 14 en 331 rijden tijdens de afsluiting via de omleidingsroute over de Margaretha van Mechelenweg.

 

Van buslijn 331 vervallen tijdelijk de haltes Dijkstraat, Terracottastraat en van buslijn 14 vervallen de haltes Kruidenstraat, Jonagoldstraat, De Klif, Aquilastraat en Dijkstraat. Vervangende haltes voor beide buslijnen zijn Oude Groenestraat en Citadel College.

 

De Dijkstraat met Citadel College (vmbo-gebouw) en Tuincentrum Disveld is voor zowel fietsers als auto’s alleen vanaf de Margaretha van Mechelenweg bereikbaar.

 

De aanleg van de riolering is onderdeel van het bouwrijp maken van het gebied Koudenhoek. Hier komen zo’n 100 nieuwe woningen en de nieuwbouw van de vmbo-locatie van het Citadel College. De school komt tegenover de huidige locatie van de school aan de Dijkstraat.

 

Bron: persbericht gemeente Nijmegen

« Terug naar het overzicht

Reacties

HS (donderdag 05 december 2019)

de planning van OV9292 lijn 331 en 14 gaat in de week van 9 december nog gewoon dezelfde route rijden ?????? via de Jonagold en de Klif

Redactie Waalsprong (donderdag 05 december 2019)

Dan is deze informatie (waarschijnlijk) nog niet bekend bij OV 9292. Het is aan de vervoerder, in dit geval Breng, om het door te geven aan reisplanner applicaties. Vervangende bushaltes zijn Oude Groenestraat en Citadel College. De vervallen haltes zijn door een zak afgeschermd als bushalte, en daaraan te herkennen.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media