LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Green Capital Week 13 - 24 juni 2018

Donderdag 14 Juni 2018 | reacties 0
green-capital-2018-logo

Nijmegen is dit jaar uitgeroepen tot Green Capital 2018.

 

In dit kader wordt de komende weken in heel Nijmegen een aantal interessante activiteiten georganiseerd. We hebben de activiteiten die mogelijk relevant zijn voor de Waalsprong even voor u op een rijtje gezet:

 

Vrijdag 15, zaterdag 16 juni
Windenergiefestival “Blowlands” in het Windpark Nijmegen Betuwe
vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 22.00 uur
Een tweedaags energiefestival voor iedereen – jong en oud – die wil kennismaken met lokaal opgewekte duurzame energie. Meer info op: burgersgevenenergie.nl.

 

Maandag 18 juni
Aankomst Green Bikers in Nijmegen, om 15.00 uur. Europese officials komen op de fiets naar Nijmegen voor de Green Capital Award 2020 en Green Leaf Award 2019.

 

Woensdag 20 juni
Groene Schoolpleinen conferentie in De Bastei, van 14.00 tot 18.00 uur.
Ga aan de slag met het groener en gezonder maken van je schoolplein! Met inspirerende workshops, voorbeelden uit de praktijk en tips en trucs van andere scholen. Meer info op www.ivn.nl

 

jongen in water Woensdag 20 juni
Spiegelwaalconcert aan de Lentse Warande. Met medewerking van het Nijmeegs Symphonie Orkest, Ruben Hein en Erik Vloeimans. Met beelden van Go Short en prominente verhalenvertellers! Kaarten zijn helaas niet meer verkrijgbaar, maar er wordt een livestream uitgezonden vanaf de website en de app van Omroep Gelderland. Hierop is later ook een compilatie van alle hoogtepunten terug te kijken.

 

Voor het complete overzicht van de Green Capital Week ga naar: https://greencapital2018.nl/

 

Nijmegen – European Green Capital 2018

Nijmegen is in 2018 de meest duurzame stad van Europa en draagt de titel “European Green Capital”. Samen met partners worden (inter)nationale en lokale evenementen georganiseerd. Er zijn grote en kleine verhalen over klimaat, energie, leefbaarheid, slimme mobiliteit en circulaire economie. Green Capital is voor professionals uit eigen land en uit het buitenland, voor geïnteresseerde toeristen en bezoekers van de stad, maar zeker ook voor eigen inwoners en vooral voor jonge generaties.

 

Lees meer op: http://www.waalsprong.nl/green-capital-2018/

greencapital2018

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media