LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Gratis proefabonnement bus Waalsprong

Woensdag 25 Oktober 2017 | reacties 2
slimopweglogo-web

Twee maanden gratis reizen met de bus naar werk of school in Nijmegen. Dat bieden de gemeente Nijmegen en vervoersmaatschappij Breng de nieuwe bewoners van de Waalsprong in Lent en Oosterhout aan.

Zo’n 2500 huishoudens in de Waalsprong krijgen deze week een brief en folder in de brievenbus. Hiermee kunnen de nieuwe bewoners  van de Waalsprong (vanaf 1 augustus 2016) kennis maken met het gemak van de bus. Twee maanden kunnen ze gratis reizen tijdens de spits. Ook kunnen de bewoners kennismaken met Breng Flex. Deze bussen rijden op bestelling van halte naar halte binnen Nijmegen. Tien ritten zijn gratis. Met een speciale actiecode komt het proefabonnement op een persoonlijke OV-chipkaart.
De actie is bedoeld om meer mensen met de bus te laten reizen in plaats van met de auto. Het abonnement is bestemd voor woon-werkreizen en woon-studiereizen. De gemeente en Breng vragen deelnemers om hun ervaringen, ideeën en suggesties over het reizen met de bus door te geven, om het vervoer te verbeteren.

SLIMopweg Nijmegen
De campagne is onderdeel van het project SLIMopweg. Daarbij is de inzet om in de regio Arnhem-Nijmegen de ochtend- en avondspits te verkleinen. Samen met bedrijven, onderwijsinstellingen en bewoners werkt SLIMopweg Nijmegen aan de verbetering van de bereikbaarheid van Nijmegen. SLIMopweg draagt ook bij aan het ontlasten van het verkeer rondom de Waalbrug. Dit is belangrijk omdat de brug in 2018 wordt gerenoveerd.

 

Voor meer info gaat u naar de website van Slim Op Weg.
 

« Terug naar het overzicht

Reacties

geldverspilling (zaterdag 28 oktober 2017)

Deze actie is dus gericht op werkenden. Werkenden met een woonlocatie Thermion kunnen toch makkelijk de fiets nemen richting Centraal Station, dit is waarschijnlijk nog minder lang in tijd dan de bus. Deze actie is pure geldverspilling t.o.v. overige inwoners.

K. (maandag 06 november 2017)

Topactie! Goed voor het milieu en ook voor de luchtkwaliteit in onze wijk, regio en provincie. Dus goed voor werkenden én niet-werkenden. (Dit ook als reactie op die zurige reactie van mijn voorganger. Holland op zijn smalst: meteen bezig met de portemonnee en 'word ik er zelf wel beter van'. Brrr.)

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media