LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Gluren bij de buren bij Park Lingezegen

Dinsdag 15 Oktober 2019 | reacties 0
93-dewoerdt-jeroenbosch-zomer2019

Met Park Lingezegen beschikt de Waalsprong over misschien wel een van de grootste en meest afwisselende ‘achtertuinen’ van Nederland. Het 1700 hectare grote landschapspark herbergt groen, vogels en water, prima fietsverbindingen en leuke wandelroutes, talloze (seizoens-)activiteiten en verschillende horecavoorzieningen.

 

Het park heeft weliswaar geen toegangspoorten, maar wél entreezuilen die aangeven dat je dit bijzondere gebied betreedt. Mede door zijn omvang herbergt Park Lingezegen heel veel verschillende landschappen en onverwacht mooie plekjes. Je kunt er fietsen over de dijk met zicht op de uiterwaarden van de Waal, loopt er door stroken bos en langs lanen. Maar je komt er ook grote stukken water vol vogels, akkers, velden, bijzondere kunstvormen en monumenten tegen. En wel in vijf verschillende deelgebieden.

 

Ontdek wat de deelgebieden je te bieden hebben en welke activiteiten er in Park Lingezegen georganiseerd worden. Lees het volledige artikel hier.

 

park lingezegen

park lingezegen

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media